Sylvia de Heer is eigenaar van Dea Dia, een praktijk voor coaching & reiki

Als docente LO raakte Sylvia geïnteresseerd in geblesseerde jongeren en leerde ze over de relatie tussen lichaam, geest, gedrag en emoties. Na een aantal bijzondere ontmoetingen kwam daarbij de interesse voor natuur, spiritualiteit, creeëren en reiki, wat leidde tot het reiki-mastership in 1993. Ooit zou ze een eigen praktijk hebben, wist ze, waarin ze jongvolwassenen zou begeleiden en hen zou leren over universele wetten. Als herboriste geeft Sylvia op aanvraag adviezen over kruiden en het gebruik van etherische oliën.

Specialisme & drive

Sylvia: “Toen ik zelf net reiki geleerd had, wilde ik dat iedereen zou weten hoe makkelijk je het kunt gebruiken voor jezelf of voor anderen, en hoe makkelijk het te leren is. Je kunt het niet fout doen want de universele energie vindt zelf zijn weg naar de plek die energie behoeft. Het loslaten van mijn bedoeling met het geven ervan, maakt juist dat de energie vrij kan stromen. Dat wil ik aan zoveel mogelijk mensen doorgeven met mijn cursussen. Ook binnen coaching worden belemmeringen herkend en overwonnen, zodat via vrijer handelen en denken, doelen makkelijker worden bereikt. Pas als je wat je vast hebt loslaat, kun je iets nieuws ontvangen.”

Waarom HX

Sylvia hoorde over Hoogcruts toen ze op zoek was naar een geschikte werkplek om te coachen en reikibehandelingen en cursussen te geven. Vanaf het eerste bezoek voelde ze zich thuis en genoot ze van de aangename stilte en sfeer van het gebouw. Het samenwerken met de andere gebruikers is fijn en op een prettige manier spannend en inspirerend!

Neem contact op met Sylvia