Initiatief zoekt nemer!

Geïnspireerd door het model van ‘Pay it Forward’, is Stichting Initiatief! opgericht. Wanneer 3 mensen 3 anderen helpen en die 3 doen dat ook, dan verspreiden deze goede daden zich langzaam over een steeds grotere groep mensen.

Specialisme & drive

De missie van Stichting Initiatief! is het ondersteunen van initiatieven die bewustwording stimuleren. Bewustwording van wie we als mens werkelijk zijn, onze eigen essentie. Wat dat voor ons betekent en wat we van daaruit willen bijdragen. Maar ook bewustwording van het feit dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Het begrijpen dat iedere beslissing en keuze een effect heeft op onze omgeving, op de wereld waarin we leven. Werkelijke verandering begint van binnenuit, aan de basis, vanuit een behoefte. Van mensen zoals jij en ik, die geïnspireerd zijn en iets missen. Die op zoek zijn naar een meer bezield leven, meer verbinding, meer duurzame oplossingen.

De stichting biedt mensen de mogelijkheid om hun verhaal te vertellen. Door het organiseren van bijeenkomsten kunnen kennis en ideeën worden gedeeld. Zo hoopt Initiatief! anderen te inspireren om mee te doen en de kring steeds groter te maken. Wanneer ieder, op zijn eigen unieke manier, een bijdrage levert, kunnen we samen een nieuwe balans vinden, een nieuw verhaal ‘schrijven’. Inmiddels zijn er een aantal mooie initiatieven ontstaan. Neem gerust een kijkje op onze website www.initiatief.org. Hier vind je meer informatie.

Waarom HX

Op Hoogcruts heeft Stichting Initiatief! een fijne, inspirerende plek gevonden om samen aan de toekomst te werken.

Neem contact op met Stichting Initiatief!