NAVISH: Natuurlijk welzijn in een bijzondere omgeving

Om hun gezamelijke droom te realiseren hebben Nanouk Vlaspoel, Vivian Zwarts en Sheila Peusens, na vele jaren ervaring bij verschillende spa’s, hun krachten gebundeld in NAVISH. Een boutique-spa met persoonlijke aandacht en een diepgewortelde passie voor het welzijn van de mens.

Specialisme & drive

Naast het runnen van hun boutique- spa in hartje Maastricht bestond de wens om een mooie plek te vinden in de natuur, waar ze hun visie op welzijn verder konden uitrollen. Die plek werd kloostercomplex Hoogcruts, dat door zijn bijzondere locatie, serene uitstraling en geschiedenis voldeed aan hun wensen. Zowel binnen als buiten de kloostermuren laten Nanouk, Vivian en Sheila gasten genieten van hun uiteenlopende behandelingen. Dat kan een specifieke massage zijn of een helend lichaamsritueel. Ook organiseren zij met regelmaat welzijnsdagen voor lichaam en geest.

Waarom HX

NAVISH staat voor duurzaam, ecologisch en puur en werkt alleen met 100% natuurlijke producten. De groene omgeving van HX hoogcruts sluit daar naadloos op aan. Om gasten een onvergetelijke totaalbeleving te bezorgen, werkt NAVISH graag samen met andere gebruikers van HX.

NAVISH ontvangt je graag in de unieke, rustgevende omgeving van HX hoogcruts of in Maastricht. Om in de stemming te komen, kun je alvast een kijkje nemen op hun website.

Neem contact op met NAVISH