Nadine de Burlett is illustrator en ontwerper

Als kind ging er geen dag voorbij zonder dat Nadine hele verhalen bij elkaar droomde en deze tastbaar maakte in haar tekeningen. Met liefde gestimuleerd door haar ouders volgde ze al in haar jeugd diverse teken- en schildercursussen. Na de opleidingen vertaalacademie en communicatie- en multimediadesign, vervolgde ze haar carriëre als creatieve duizendpoot in verschillende functies. Van grafisch vormgever tot art director voor kleine en grote bedrijven en vanaf 2011 ook als zelfstandig ondernemer. Nadine geniet er steeds van om concepten op maat te bedenken en te ontwerpen.

Specialisme & drive

Met haar concepten wil Nadine de wereld een beetje mooier maken en de betekenis vangen achter een vraag. Samen met opdrachtgevers op zoek gaan naar de kern van het verhaal en naar de vormen en kleuren die dit het best vertalen. Deze ervaringen bij elkaar, maken Nadine tot een verfijnde illustrator en ontwerper. Iemand die werelden schept in haar beelden, waar esthetiek, functie en betekenis centraal staan. Waarden die ze nu als illustrator verder uitdiept. Want met illustraties kan ze verhalen zichtbaar maken en eigen sferen scheppen, kan ze mensen meenemen, raken, ontroeren, verbinden, bewegen en prikkelen op een dieper niveau. Iets dat ze enorm waardeert in het werk van anderen en ze zelf ook met veel liefde geeft. Inspiratie haalt ze uit alles dat haar raakt: het alledaagse, het spirituele, makerschap, kunst, muziek en haar omgeving.

Waarom HX

Voor Nadine is HX Hoocruts de ideale omgeving om tot stilstand te komen, weg te dromen en tegelijk focus te vinden en creativiteit te laten stromen. Een plek, bij uitstek geschikt om haar oude liefde – illustreren- nieuw leven in te blazen.

Neem contact op met Nadine