Myriam Demas is mindfulness trainer en life coach

Opgegroeid in het Landgraafse dorpje Rimburg, ging ze Medische Biologie studeren in Nijmegen. Onderzoek doen naar ziektes om zo mensen een beter leven te kunnen geven was haar drive. Na haar studie heeft ze 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en haar steentje bijgedragen aan de ontwikkeling van tientallen medicijnen en medisch-technologische producten. In januari 2020 startte ze haar eigen bedrijf Mind-In-Motion. Als trainer-coach begeleidt ze nu vrouwen naar een ontspannen en gelukkig leven.

Specialisme & drive

Myriam: “Ik heb zelf een flinke burn-out mógen ervaren. Ik weet wat het is om continu dezelfde rondjes in gedachten te draaien, chronisch stress te ervaren en niet weten wat ik écht wil. De lessen die ik geleerd heb, geef ik met passie door aan anderen. Ik ben er voor vrouwen die uit hun hoofd willen stappen, in hun eigen leven. Hun eigen pad willen bewandelen. Die af willen van chronische stress en het verspillen van tijd en energie. Die een ontspannen en gelukkig leven willen.”

Waarom HX

Volgens Myriam is HX Hoogcruts de ideale omgeving om even een time-out te nemen in de drukte van het leven en je te verbinden met jezelf, met je gevoel. Deze plek inspireert en laat stromen. Een perfecte plek voor haar 8-weekse mindfulness trainingen en 2-daagse workshops genaamd ‘Life Safari’. Een workshop waarin je op zoek gaat naar wíe je bent en wat je écht wilt in je leven. Zodat je rust krijgt in je hoofd en voldoening haalt uit je leven.

Andere activiteiten

Myriam is gepassioneerd van het Heuvelland. Ze neemt je dan ook graag mee tijdens een Mindful Walk. Met behulp van mindfulness- en ademhalingsoefeningen laat ze je de prachtige omgeving ten volle beleven.

Neem contact op met Myriam