Jeanny Vanhautem-Géron is vormgever van bijzondere momenten

Jeanny doet niets liever dan bijzondere levensmomenten inkleuren met woorden, symbolen en muziek. De juiste snaar raken, het moment onvergetelijk maken en de emoties ervaren die dat bij mensen oproept, dat is voor haar onbetaalbaar.

Specialisme & drive

Jeanny is een ervaren trouwambtenaar, die meer dan 200 stellen in de echt heeft verbonden. De stille wens om zelfstandig trouwambtenaar te worden, sluimerde altijd in haar gedachten. Maar die stap daadwerkelijk nemen, dat was lang een brug te ver. Totdat zich in 2019 de mogelijkheid tot een carrièreswitch voordeed. Jeanny startte met de opleiding tot ritueelbegeleider en rondde die in 2021 succesvol af. Sindsdien duidt ze als ritueelbegeleider transformatiemomenten in iemands leven, door middel van een ritueel, een bepaalde symboliek of kunstvorm, muziek en persoonlijke verhalen. Naast huwelijksceremonies gaat Jeanny voor in ceremonies voor vrouwen die op het punt staan moeder te worden, voor mannen die vader worden en in welkomstceremonies voor pasgeboren- of geadopteerde kinderen. Ook andere transformatiemomenten kan ze desgewenst vormgeven.

Waarom HX

Voor Jeanny is HX een inspirerende plek waar ze rustig kan werken maar waar ook verbindingen kunnen worden gelegd. Bovendien zijn de kapel, de Gloriëtte en de tuin prachtige plekken om ceremonies op een bijzondere manier vorm te geven.

Neem contact op met Jeanny