Erik Stevens is een culinaire creatieveling uit Eijsden

Passie voor goed en lekker eten kreeg Erik van huis uit mee. Als kok in eigen keuken begon hij als twintiger als cateraar. Inmiddels runt hij samen met zijn team een volwaardig cateringbedrijf dat bekend is in de regio.

Specialisme & drive

Erik: “Bij Erik Stevens Catering houden we van smaak. Voor elke gelegenheid creëren we een culinair concept op maat:  van een groot evenement tot een intiem diner, want van smaakvol eten worden we het gelukkigst. Daarom gebruiken we altijd kwalitatieve en eerlijke producten van het seizoen. Want die kwaliteit die proef je! Met passie werken mijn team en ik aan creatieve cateringconcepten en bieden we onze gasten graag een culinaire beleving met een goed verhaal.”

Waarom HX

HX Hoogcruts is een locatie met een rijke historie. Een plek waar kloosterlingen ooit volgens het ritme van de seizoenen leefden. Waar ze aten wat de natuur ieder seizoen te bieden had, lokaal van eigen land en met veel aandacht bereid. Dit gedachtegoed op deze plek is voor Erik Stevens Catering een culinaire inspiratiebron. Eerste resultaat daarvan is Croix, het pop-up restaurant dat in het klooster zijn deuren opent zodra de coronamaatregelen dat toelaten. Bij Croix kunnen gasten proeven van de Limburgse kloosterkeuken met een eigentijdse twist.

Andere activiteiten

Naast het runnen van Croix en het verzorgen van catering op vaste locaties en bij events, is Erik Stevens Catering bekend van Veldkas, het pop-up restaurant dat in de zomer van 2020 temidden van de weilanden en het Savelsbos in Sint Geertruid stond.