Carola Janssen is jarenlang de drijvende kracht achter én in het mooie klooster geweest.

In 2020 startte Carola Janssen als kwartiermaker met het samenstellen van een bevlogen groep kloosterlingen op HX hoogcruts. Basis voor haar kwartiermakerschap vormde een mix van levenservaring, kennis van vastgoed en een gezond ‘Fingerspitzengefühl’.

Specialisme & drive

Carola studeerde Bedrijfseconomie en Nederlands recht; een gedegen basis voor het exploiteren van vastgoed. Ze deed ervaring op in binnen- en buitenland. Een bijzonder project in Berlijn vormde de finale van een bijzondere ‘Werdegang’ in het commerciële vastgoed. Ze specialiseerde zich gaandeweg in het zinvol en zingevend herontwikkelen van leegstaand vastgoed. Een niche in de vastgoedwereld. Later, met name door gerichte opleidingen, kreeg haar werkzame leven nog meer inhoud en handvatten. Sinds 2019 is Carola gecertificeerd wandelgids en in 2020 rondde ze haar opleiding af tot natuurcoach. Daarnaast maakt zij op ambachtelijke wijze walnootolie. Haar vloeibaar goud is bekroond met de eerste prijs ‘Streekproduct van het jaar’. Door te wonen en werken in het mooie Heuvelland wordt Carola uitgedaagd het leven met de seizoenen te beleven en te ervaren.

Waarom HX

Carola: “Mijn leven speelt zich af in de wereld van het zinvolle en zingevende vastgoed, de natuur en de bergen. Klooster Hoogcruts is voor mij een thuis waarin deze werelden als vanzelfsprekend samenkomen. Een godsgeschenk.”