Kennismakingsworkshop: Thuiskomen in Zijn

Kennismakingsworkshop: Thuiskomen in Zijn

750 750 people viewed this event.

In deze kennismakingsworkshop maak je kennis met Zijnsoriëntatie als visie en als eigentijds spiritueel pad van levenskunst. Het is bestemd voor iedereen die nieuwsgierig is naar het beoefenen van meditatie en naar deze heldere visie.

Het uitgangspunt van Zijnsoriëntatie is: zijn wie je nu al helemaal bent, zonder jezelf onder druk te zetten ‘van huis’ te gaan. Zo laat je de drang om jezelf te verbeteren los en land je in de goedheid en compleetheid van wie je al bent. Zo kom je thuis in jezelf, in je ‘natuurlijke aard’ die vrij, liefdevol en open is.

De belangrijkste werkwijze in Zijnsoriëntatie is meditatie, waarin lichaam, energie en geest worden aangesproken.  We gaan op deze middag de verschillende vormen van Zijnsgeoriënteerde meditatie beoefenen en ervaren: meditatie in beweging, zitmeditatie en visualisatie , afgewisseld met uitleg. Vanuit verschillende ingangen kan je zo de rijkdom en openheid van jouw Zijn ontdekken. Zitten, staan en bewegen worden afgewisseld en je krijgt alle gelegenheid om uit te proberen, vragen te stellen en ervaringen te bespreken.

Tevens ga ik in op de inhoud en werkwijze van de cursus ‘Gezonde Zelfliefde’, die half november start. Veel van de meditatietechnieken die ik in deze workshop introduceer, worden verder toegelicht en geoefend in de cursus.

Je bent van harte welkom als je interesse hebt in meditatiebeoefening, waarmee je spiritualiteit een eigentijdse en niet-traditionele, persoonlijke en ervaarbare invulling geeft. Ook welkom als je nog geen ervaring hebt met meditatie!

 

Schrijf je je in voor de cursus Gezonde Zelfliefde, dan krijg je €30 terug in de vorm van korting op het cursusbedrag, als je deze workshop hebt gevolgd

Additional Details

Ruimte - Calefactorium

Kosten - € 45 incl. BTW per persoon

Organisator - Leerruimte Zijnsoriëntatie, Irene Andriessen

Meld je aan via de volgende website: http://www.ireneandriessen.nl/agenda/ →

 

Datum en tijd

29-10-2023 | 13:00
 

Let op! Aanmelden vóór

28-10-2023
 

Categorie

Deel met je vrienden