Summerschool Zijnsoriëntatie 2024

Summerschool Zijnsoriëntatie 2024

152 152 people viewed this event.

Pad van levenskunst

Zijnsoriëntatie is een spiritueel pad van levenskunst. Het is een diepgaande visie over hoe je je natuurlijke aard kan ervaren en vormgeven in je dagelijks leven. De visie en bijbehorende methodes zijn ontwikkeld door spiritueel leraar Hans Knibbe. Uit de alchemie van eeuwenoud boeddhisme en moderne psychologie is een eigentijds en inspirerend pad ontwikkeld, dat aansluit bij de uitdagingen van ons westerse mensen.

Dat pad loop je in de eerste plaats door te ervaren, te ontdekken en nieuwsgierig te zijn naar wat de meditatie en andere oefeningen teweegbrengen in je manier van zijn. In deze summerschool verkennen we drie achtereenvolgende dagen de ‘levenskunst’ van Zijnsoriëntatie.

Je ontdekt dimensies van jezelf die in je dagelijks leven vaak ondergesneeuwd raken onder overlevingspatronen en gewoontes: kalmte, stroming en levendigheid, een goede energiebalans, een ruime, open blik die met respect en compassie naar de ander én naar jezelf kijkt. Werkvormen zijn meditatie-in-beweging, zitmeditatie, lichaamswerk, dans, visualisatie, oefeningen in 2-tallen en deelrondes.

Data: 14-15-16 augustus 2024
Tijd: 10.00 – 17.00
met op 15 augustus om 19.00 een avond-stiltewandeling op het nabijgelegen Landgoed Altenbroek (voor de liefhebbers).

Deelnemers die graag willen meedoen, met of zonder ervaring in Zijnsoriëntatie en meditatie, zijn van harte welkom. Heb je daarover vragen of twijfels, bel me gerust!
Inschrijven en meer info via www.ireneandriessen.nl/agenda/

Additional Details

Ruimte -

Kosten - € 295,-

Organisator - Irene Andriessen

Meld je aan via de volgende website: http://www.ireneandriessen.nl/agenda/ →

 

Datum en tijd

14-08-2024 | 10:00 tot
16-08-2024 | 17:00
 

Categorie

Deel met je vrienden