Noorbeek op de Kaart

Noorbeek op de Kaart

349 349 people viewed this event.

Noorbeek op de Kaart staat in het teken van al het lekkers van dichtbij. Dit culinaire evenement vindt plaats van 20 september tot en met 1 oktober in het icoonlandschap van Noorbeek.
In de afgelopen jaren zijn we steeds meer voedsel van ver gaan halen, terwijl de streek ruim voldoende te bieden heeft. Tijdens Noorbeek op de Kaart laten we onze gasten proeven van al het lekkers dat het dorp en haar omgeving te bieden heeft. Met lokale wijnen, Noorbeekse delicatessen en de typische Zuid-Limburgse gastvrijheid worden onze gasten gedurende een middag of een avond in de watten gelegd.
Noorbeek op de Kaart wil samen met ondernemers, verenigingen en betrokkenen zorgen voor toekomstbestendig, gezond en lekker voedsel in en rond het dorp.
Noorbeek op de Kaart is een samenwerking tussen de vrienden Christophe de Warrimont en Patriek Doelen, die elkaar kennen van de gezamenlijke tijd op de Hoge Hotelschool Maastricht en hun carrière beide in het teken hebben staan van lokale, transparante voedselketens en kwalitatieve producten & gewassen.

De editie van 2023 is geheel verzorgd en een totaalconcept. Het programma is middag- dan wel avondvullend en er zullen minimaal 8 gangen geserveerd worden. Er wordt een volledig traditioneel en volledig plantaardig menu aangeboden.

Additional Details

Ruimte - Refters, tuin en Gloriëtte

Kosten - Vanaf € 125 per persoon

Organisator - Noorbeek op de Kaart

Meld je aan via de volgende website: https://noorbeekopdekaart.nl →

 

Datum en tijd

20-09-2023 tot
01-10-2023
 

Categorie

Deel met je vrienden