Monniken Werk

137 137 people viewed this event.

Wim Mestriner onderzoekt in zijn dagelijkse gedachtengang hoe hij zijn belevingswereld opnieuw kan rangschikken. Hierin gaat hij de dialoog aan met diverse beeldmaterialen die in eerste instantie geen enkele relatie met elkaar hebben. Door diverse beeldfragmenten met hun primaire oorspronkelijke betekenis opnieuw te rangschikken ontstaat een nieuwe werkelijkheid.

Zo heeft ook de geschiedenis van het klooster Hoogcruts hem doen inspireren om zijn ruimtelijk werk opnieuw te rangschikken tot een nieuwe belevingswereld. Op deze wijze is Madonna HX, zijn vorige installatie in het Klooster Hoogcruts, ontstaan. In de volksmond beter bekend als de verbrandde heilige beelden.

In oktober presenteert Wim Mestriner ‘Monniken Werk’ in het klooster. Zijn nieuwe installatie verwijst eveneens naar de geschiedenis van het klooster en verbeeld de kracht en de geestelijke rijkdom.

De installatie is vanaf 2 oktober gedurende het weekend te zien van 13-16 uur. Wim is dan ook aanwezig om zijn persoonlijke verhaal te vertellen.

Additional Details

Kosten - € 2,50 per persoon

Organisator - Wim Mestriner

Meld je aan via het volgende e-mailadres: info@hxhoogcruts.eu

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

02-10-2022 | 13:00 tot
16-10-2022 | 16:00
 

Locatie

Deel met je vrienden