Noorbeek op de Kaart – Limburgs vakmanschap en vriendschap komt samen op je bord.

234 234 people viewed this event.

Noorbeek op de Kaart staat in het teken van al het lekkers van dichtbij. Dit culinaire evenement vindt van 19 t/m 30 oktober plaats in het icoonlandschap van Noorbeek.
In de afgelopen jaren zijn we steeds meer voedsel van ver gaan halen, terwijl de streek ruim voldoende te bieden heeft. Tijdens Noorbeek op de Kaart laten we onze gasten proeven van al het lekkers dat het dorp en haar omgeving te bieden heeft. Met lokale wijnen, Noorbeekse delicatessen en de typische Zuid-Limburgse gastvrijheid worden onze gasten gedurende een middag of een avond in de watten gelegd.

Noorbeek op de Kaart wil samen met ondernemers, verenigingen en betrokkenen zorgen voor toekomstbestendig, gezond en lekker voedsel in en rond het dorp.

Noorbeek op de Kaart is een samenwerking tussen de vrienden Christophe de Warrimont en Patriek Doelen, die elkaar kennen van de gezamelijke tijd op de Hoge Hotelschool Maastricht en hun carrière beide in het teken hebben staan van lokale, transparante voedselketens en kwalitatieve producten & gewassen.

Met hun menu willen we zij al het lekkers van dichtbij laten proeven. Het dinermenu bestaat uit 5 gangen, inclusief bijpassende lokale wijnen of non-alcoholisch dranken. Zij bieden zowel een volledig plantaardig (vegan) aan als een traditioneel menu met dierlijke producten.
In het weekend (21,22,23 & 28,29, 30 oktober) serveren ze ook een lunch menu bestaande uit 4-gangen inclusief bijpassende lokale wijnen of bijpassende non-alcoholisch dranken.

N.b.: Dieetwensen kunt u doorgeven bij het bestellen van uw tickets.

Additional Details

Kosten - Vanaf € 55 per persoon.

Organisator - Noorbeek op de Kaart

Meld je aan via de volgende website: https://noorbeekopdekaart.nl/reserveren.html →

 

Datum en tijd

19-10-2022
 

Locatie

 

Categorie

Deel met je vrienden